NEERPELT - De handballers van Kras/Volendam hebben ook de derde wedstrijd in de Super Handball League in winst weten om te zetten. In België was men met 34-39 te sterk voor Sporting Pelt.

De ploeg van coach Geert Hinskens wist al jaren niet meer te winnen in Neerpelt en men had in de eerste helft ook lastig toen de thuisploeg een 13-11 voorsprong nam. Volendam was echter op tijd bij de les en ging toch met een 14-15 voorsprong rusten.

Na rust stond Volendam veel beter en was er een glansrol voor keeper Rob Goudriaan en vooral voor de uitblinkende Jordy Baijens, in deze wedstrijd goed voor elf treffers. Men liep zelfs uit tot een voorsprong van zeven punten. Tegen het eind van de wedstrijd kwamen de Belgen nog terug tot drie punten, maar het slotakkord was toch weer voor Volendam dat komende zondag BEVO ontvangt.

Doelpunten Volendam: Baijens (11), J. Roefs (7), Nagtegaal (5), Schöll (4), Van Gils (4), Hoogenberg (2), Bellahcene (2), De Jong (1), T. Roefs (1), Axt (1) en Van Driel (1).